Societatea comerciala AZOCHIM S.R.L. si-a inceput activitatea inca din anul 1997, ca principal distribuitor de ingrasaminte chimice agricole pe zona de sud-est a Romaniei, ulterior dezvoltandu-se si departamentele de pesticide si comercializarea semintelor. Incepand din anul 2003, in cadrul campaniei a luat nastere o noua ramura – cultivarea cerealelor si plantelor tehnice.

Scopul societatii este de a aduce pe piata produse si servicii de calitate, la cel mai inalt nivel profesional. Relatia intre societate si clienti, ca beneficiari ai produselor si serviciilor prestate, se bazeaza pe profesionalism, promtitudine, corectitudine si pe respectarea legislatiei si a normelor de reglementare in vigoare. Totodata, compania noastra este principalul distribuitor al SC AZOMURES SA pe zona Sud si Sud-Est a Romaniei, reprezentantii nostri fiind prezenti in toate judetele specificate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati reprezentatii zonei Dvs. accesand pagina de contact a websiteului nostru.

Strategia de viitor vizeaza castigarea unor piete noi, cresterea eficientei prin retehnologizare, sporirea calitatii lucrarilor si a serviciilor efectuate si porfectionarea pregatirii profesionale a angajatilor. Venind in intampinarea cerintelor clientilor si a normelor nationale si europene de reglementare in domeniul calitatii, al protectiei mediului si a sanatatii si securitatii in munca, societatea promoveaza participarea personalului la instruire, intregul colectiv aflandu-se in continua perfectionare profesionala. S.C. AZOCHIM S.R.L. beneficiaza de personal de specialitate atat la nivel decizional cat si la nivel de executie. Dintre obiectivele propuse si asumate de S.C. AZOCHIM S.R.L. fac parte promovarea imaginii proprii si satisfacerea cerintelor clientilor la un nivel inalt de calitate prin oferirea de solutii tehnice moderne si originale.